Tu opdatering

 

Danmarks Basketball-Forbund

Idrættens Hus – Brøndby Stadion 20 – 2605 Brøndby

Tlf. +45 43 26 24 20 – Fax. +45 43 26 24 30 – Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - www.basket.dk

Seniorturneringen

Kære Turneringsledere, trænere, holdledere, spillere mm.

København, den 27. november 2020

 DBBF er desværre nødt til fortsat at holde turneringen lukket for alle seniorrækker, på nær ligaerne, grundet forlængelsen af det seneste forsamlingsforbud. Alle ungdomsturneringer fortsætter pt. som planlagt.

Forlængelsen af forsamlingsforbuddet er pt. i kraft til og med den 13.12.

DBBF kan ikke på nuværende tidspunkt vurdere om dette forsamlingsforbud ophæves eller ej i december.

Dette giver desværre fortsat stor usikkerhed ift. fremtidig planlægning.

DBBF ́s Turneringsudvalg har på et møde den 24.11 besluttet at aflyse slutspil i alle seniorækker. Det bliver slutstillingen i puljerne/rækkerne som afgør holdenes placering.

Turneringsudvalget har også truffet afgørelse om at kampantallet sænkes i nogle seniorrækker, sådan at turneringen kan afvikles uden for mange kampe på kort tid, når vi forhåbentlig får lov at spille igen.

- Se nedenstående for opdateret oversigt pr række.

Divisionspokalturneringen får nye terminer for 1⁄4-, -semi- og finaler, når det er afklaret hvornår forsamlingsforbuddet ophæves, indtil da er divisionspokalturneringen sat på pause.

Landspokalen afvikles som planlagt, der trækkes lod forventet 1.december.

DBBF ́s Turneringsudvalg har tidligere besluttet at Divisionspokalturneringen afvikles uafhængigt af Landspokalen i sæson 2020/21. Vinderne af Divisionspokalen indtræder derfor IKKE i Landspokalturneringen, se tidligere info fra 5.november.

Seniorrækker som pt. ikke afvikler kampe, får alle deres terminer udsat. Dvs. at grundspillet forlænges yderligere, da vi anvender de terminer hvor der var planlagt slutspil, til at forlænge grundspillet.

1) DBBF opfordrer klubber til at fastsætte udsatte kampe til efter jul, vær opmærksom på at deadline for grundspil er forlænget og I anbefales at placere kampe sent på foråret i de nye ekstra weekender.

2) Såfremt forsamlingsforbuddet forlænges yderligere, kan kampantal evt. reduceres yderligere