Atter igang igen med surt hjemmebane nederlag

3 div herrer tabte hjemmekampen mandag aften til Haderslev 2 med ciferne 56-67.

Til dagens kamp hvor hjemmeholdet stillede med 12 mand, havde dommerne lagt en linie, hvor der skulle meget til inden fløjten lød, når man lige ser bort fra den tekniske fejl. Dette medførte, en til tider rodet kamp, hvor der fra begge sider blev gået til vaflerne og måske spillet noget hurtigere en de to hold magtede.

Turnovers og manglende kvalitet i de nemme scorringsforsøg gav udslag i dagens nederlag.

Holdene fulgtes ad til midt i 3 periode ved Vejle føring 33-32 der blev ændret til 33-42. Et 10-0 run til gæsterne der blev sat godt igang med en scoring 2 straffe plus den teknisk fejl. Bagud med 9 blev dog reduceret til 4, men det var ligesom om vi haltede bag efter og var nede med 16 (46-62) 5 minuter før tid. I de sidste minutter blev der satset med helbane pres hvilket også stressede gæsterne, holdet fik et run på 6 men kom ikke tættere på resten af kampen.