Vejle-AUS 2 60-66 (20-13)(17-16)(8-25)(15-12)

For mange kokke.. og hvor dagens udskiftningslederen, Henning Sund, tog en beslutning om at bruge to af de yngre kræfter som stod på holdkortet..., hviklet ikke løste problemet hvor holdet var i krise. 3 periode blev tabt med 8-25, gæsterne tog et run på 15-0 og efter at vi førte med 37-29 ved pausen, nu var bagud med 45-54 inden 4. Periode.

Starten på 4. periode var ikke meget bedre vi kunne ikke knække AUS der havde ændret til zoneforsvar efter pausen, men vi sluttede dog bedst, idet vi igen kom op i tempo med noget mere aggravsiv forsvar, var nede med 13, 5 min før tid. Vi brænder 5 straffe i de sidste minutter og taber med 6.

Vi kom ellers godt fra start og i 5 mn. foran med 19-4. 2. periode sliller vi lige op i de første 5 min. men med et 6-0 run går vi  front med 34-24. og til pause med 29-37.

Det mest posiitive ved nederlaget er, at skuffelsen over nedrleaget siger noget om at vi stadig har vindermentaliteten. Håber det også dette vil smitte af på træningsfremmøde fremover.